Partners van 2THACT

2THACT heeft doorheen de jaren een aantal unieke en waardevolle partnerships opgebouwd. Dit vergroot niet enkel ons netwerk en (internationaal) bereik, Daarenboven versterkt dit ons ook inhoudelijk naar specifieke sectorkennis en succesratio.

Voor de searches naar geschikte kandidaten werkt 2THACT samen met BKV. Dit is een samengaan van netwerk en kennis vanuit België en Nederland. Vanuit het omvangrijk netwerk van BKV en hun krachtige positie in Nederland bemiddelen en begeleiden zij zorgprofessionals naar diverse andere landen. Specifiek voor België werken zij samen met 2THACT vanuit een exclusief partnership. Via deze weg worden de diverse campagnetools van BKV ingezet voor de Belgische vacatures.

Voor de specifieke sectorkennis en een breder Belgisch netwerk heeft 2THACT een uniek partnership met ellis.care. Dit is een platform dat speciaal ontwikkeld werd voor ziekenhuizen, zorgverstrekkers en organisaties in de zorgsector. Hierbij ligt de focus op het zo efficiënt mogelijk invullen van openstaande vacatures én het verspreiden van kwalitatieve waarheidsgetrouwe informatie, nieuwe ontwikkelingen, wijzigingen in de wetgeving, , .... .  Via dit platform deelt ook 2THACT content met de sector in maandelijkse blogs. Daarnaast kunnen opdrachtgevers van 2THACT rekenen op extra service en ondersteuning vanwege 2THACT bij het gebruik van dit platform.