top of page

Partner van 2THACT

2THACT heeft doorheen de jaren een uniek en waardevol partnership opgebouwd. Dit vergroot niet enkel ons netwerk en (internationaal) bereik, Daarenboven versterkt dit ons ook inhoudelijk naar specifieke sectorkennis en succesratio.

Voor de searches naar geschikte kandidaten werkt 2THACT samen met BKV. Dit is een samengaan van netwerk en kennis vanuit België en Nederland. Vanuit het omvangrijk netwerk van BKV en hun krachtige positie in Nederland bemiddelen en begeleiden zij zorgprofessionals naar diverse andere landen. Specifiek voor België werken zij samen met 2THACT vanuit een exclusief partnership. Via deze weg worden de diverse campagnetools van BKV ingezet voor de Belgische vacatures.

“De nuchtere blik van een Belg, gecombineerd met de openhartige aanpak van een Nederlander op een bedje van creatieve brainstorming. Dat is hét succesrecept van de samenwerking tussen BKV en 2THACT! Sinds 2016 staat deze fijne samenwerking over de landsgrenzen heen op poten. Hierbij leggen wij elk onze eigen accenten, maar zetten gezamenlijk in op ons einddoel, namelijk artsen helpen navigeren tussen alle mogelijke opties binnen (of buiten) hun vakgebied.”

bottom of page