top of page

Buitenkans : huisarts West-Vlaanderen

Wie?

Ben jij als huisarts op zoek naar een job in een unieke werkomgeving waarbij integrale gezondheidszorg en preventie hoog op de agenda staan? Maak jij graag deel uit van een multidisciplinair team die toegankelijke en bovendien hoogstaande, innovatieve zorg biedt onder één dak? Mis deze buitenkans niet, en lees snel nog even verder!


Waar?

Je komt terecht in jong, modern eerstelijnsgezondheidscentrum die een snelle groei kent. Dit maakt hen één van de grootste spelers in Vlaanderen. De vlotte bereikbaarheid (vanuit o.a. Gent/Kortrijk/Ieper/Roeselare) en de ruime parkeergelegenheid zijn een extra troef! Jouw patiënten komen enkel uit eigen regio, waardoor er sterk gebouwd wordt aan een duurzame arts-patiëntrelatie.


Inhoudelijk?

Jouw voltijdse dagtaak (bij voorkeur, maar bespreekbaar) bestaat enerzijds uit consultaties in het centrum, anderzijds uit huisbezoeken. Als arts krijg je de vrije keuze hoe je dit verdeelt in jouw eigen planning. Je neemt deel aan de wekelijkse intervisiemomenten met het multidisciplinair team (o.a. thuis- en wondzorgverpleegkundigen, psycholoog, kinesi- en ergotherapeuten en medisch coördinator), alsook het maandelijks overleg met de 4 collega-huisartsen. Als nieuwe collega stap je uiteraard mee in de wachtregeling, die via samenwerking in de regio zeer gunstig georganiseerd is.


What’s in it for you?

Het centrum valt op én trekt aan in de regio omwille van de unieke participatieve aanpak. De moderne en innovatieve setting biedt jou alle mogelijkheden om jezelf als arts verder te ontwikkelen.

In dit centrum krijg je carte blanche wat betreft jouw contract. Je krijgt de vrije keuze om als zelfstandige of op payroll te werken. Ook het tewerkstellingspercentage en de duur kunnen besproken worden. Het bewaken van een gezonde work-life balance is er immers één van de stokpaardjes. Hiertoe werd ook ondersteuning voorzien van verpleegkundigen voor EKG, bloedafnames, oppuntstellen van het operatieboekje en wondzorg. In deze organisatie staat open communicatie en vlotte samenwerking met diverse zorgprofessionals echt centraal. Er is bijvoorbeeld ook een zeer goede samenwerking opgezet met een omliggend klinisch centrum voor onder meer labo-onderzoeken.


Wat moet je nu doen?

Ben je geprikkeld door deze omschrijving en benieuwd of jij in dit plaatje zou passen? Contacteer dan Griet Markey! We overlopen graag de details tijdens een persoonlijk gesprek.


👉Griet@2thact.be of +32 (0) 472/34 31 09


Comments


bottom of page