Vacature Facilitair Directeur AZ Klina

Bijgewerkt op: 9 feb.

Wie?

Heb jij als (burgerlijk, industrieel, architect of handels-)ingenieur een sterke affiniteit, ervaring of natuurlijke voeling met de zorgsector? Meer nog, heb jij een passie voor kwaliteitsvolle zorg waarbij de patiënt centraal staat? Spreekt het optimaliseren, implementeren en coördineren van technische én facilitaire processen, binnen een groeiende acute ziekenhuissetting, jou aan? Heb jij tevens ervaring of veel zin in het mee realiseren van een masterplan?

Dan ben je wellicht die professional die wij zoeken!

Waar?

Deze functie zal je uitoefenen vanuit het directiecomité van AZ KLINA. Dit stabiel ziekenhuis is volop bezig met plannen op vlak van uitbreiding én professionalisering. Hierbij schuwen zij geen investering in zowel ménsen als faciliteiten. Met 589 bedden is dit een middelgroot ziekenhuis dat inzet op brede én vooral acute pathologie, zorg en innovatie. Hierbij is AZ KLINA een belangrijke partner voor verwijzers uit de regio Noord-Antwerpen en Noorderkempen. Hierbij blijft AZ KLINA trouw aan haar schaalgrootte, toegankelijkheid en kwaliteit.

Het AZ KLINA heeft zich geëngageerd binnen het Helix netwerk, dit geeft diverse boeiende mogelijkheden tot samenwerking en verder verhogen van kwaliteit van de zorg. Voor topklinische zorg nemen ze in de ruime regio een leidende rol op.

Tevens is AZ KLINA een belangrijke en ruime opleidingsplaats voor mensen met ambities in de zorg. Zo dragen zij tevens mee bij aan kwalitatieve zorg voor de toekomst.

De uitbouw en ondersteuning van een aantrekkelijke werkcontext voor artsen en medewerkers staat daarbij hoog in het vaandel. Met meer dan 200 artsen en 1800 medewerkers, is AZ KLINA tevens een belangrijke en stabiele werkgever in de regio.

Inhoudelijk?

Je bent als facilitair Directeur eindverantwoordelijk voor de aansturing, correcte uitvoering en continuïteit van alle technische en facilitaire processen in het ziekenhuis. In concreto omvat dit de technische en gebouwinfrastructuur, medische instrumentatie, aankoop, schoonmaak, voeding, hoteldienst, magazijn en interne logistiek.


Je hebt ruime interesse in en/of ervaring met facility management, investeringsprojecten en duurzaamheid binnen de zorgsector. Innovatie is één van jouw drijfveren en je werkt dan ook graag proactief vernieuwende oplossingen en voorstellen uit. Dit telkens met een duidelijke en realistische vertaalslag naar het budget en investeringen. Je rapporteert hierover op een onderbouwde manier naar de Algemeen Directeur.

Goede kennis van ICT, digitalisering en (enige) ervaring met wetgeving inzake overheidsopdrachten zijn in deze context key.

Vanuit jouw functie als Facilitair Directeur slaag je erin om de collega’s en medewerkers van het facilitair departement te motiveren en te zorgen voor een veilige, aangename en efficiënte werkomgeving. Kortom naast bouwheer ben je ook een warme en communicatieve peoplemanager.

Je vertegenwoordigt AZ KLINA in interne en externe overlegorganen en bouwt een relevant netwerk uit met stakeholders (overheidsinstanties, architecten- en studiebureaus, gemeentes, leveranciers...).

Wat zou dit voor jou betekenen?

Je komt mee aan het stuur in een dynamisch ziekenhuis. Je krijgt kansen en je wordt gesteund. Je kan meebouwen aan moderne en dynamische organisatie en infrastructuur binnen een sector die er toe doet.

Deze functie is gevarieerd én uitdagend waarbij je jezelf als ingenieur verder kan ontplooien binnen de zorgsector. Kortom, je bouwt mee met een werkgever om trots op te zijn.

Bij deze functie hoort een aantrekkelijk en concurrentieel verloningspakket

Wat moet je nu doen?

Is jouw interesse bij het lezen van bovenstaande vacature aangewakkerd? Heb je een masterdiploma burgerlijk of industrieel ingenieur, handelsingenieur of ingenieur architect én met een aantal jaar relevante ervaring op zak? Neem dan nu contact op met ons via sara@2thact.be . We overlopen graag de verdere details tijdens een persoonlijk gesprek.