top of page

Healthcare Recruiter met ondernemerszin

Bijgewerkt op: 4 sep.

Recruiting heeft geen geheimen meer voor je, maar je bent in voor een compleet nieuwe sector?

Heb je bovendien een ondernemende spirit en durf je je te smijten in een groeiverhaal?

Dan ben jij misschien wel diegene die we zoeken voor ons team!


Als bedrijf in volle groei zijn wij op zoek naar een ervaren recruiter. Iemand met een oog voor detail, een vlotte en professionele communicatiestijl en die tevens vlot overweg kan met data. Aangezien wij ook verder in België en internationaal groeien, is een sterke basis Frans of tweetaligheid een must. De medische termen leer je onderweg of heb je idealiter ook op zak.


Als Healthcare recruiter verbind je artsen en zorgprofessionals (zorgmanagers, ziekenhuisapothekers, gespecialiseerde verpleegkundigen, …) met ziekenhuizen en organisaties in de Healthcare. Je functioneert op masterniveau en je denkt strategisch mee met zowel opdrachtgever als kandidaat. Hierbij volg je vlot trends en ontwikkelingen in de sector. Daarnaast denk je mee met de sector en het bedrijf en ga je continu mee op zoek naar meerwaarde creatie.


Je komt terecht in een organisatie met een enthousiast team in volle groei. Wij bieden een moderne en open minded HR-aanpak aan en dat in hartje Brugge! Je krijgt tevens de kans om mee te bouwen aan dit bedrijf en je te verdiepen in een specifieke nichesector. Wij staan ook open voor mensen uit de zorgsector die een carrièreswitch willen maken!


Heb je interesse of wil je graag meer weten? Kom eens praten met ons en/of bezorg je CV. Contact via sara@2thact.be

bottom of page