IN DE KIJKER: interessante vacatures in Vlaanderen

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is als arts of Healthcare Professional? Kriebelt het om de opties binnen (of misschien wel buiten) jouw vakgebied te exploreren? Heb je goesting in een nieuwe uitdaging?


Is het antwoord op bovenstaande vragen positief? Bekijk dan onze vacatures in de spotlight!


Psychiater?

Zowel in de provincie Antwerpen als in Oost-Vlaanderen is er een mooie mogelijkheid voor jou in perifere ziekenhuissetting. Ook indien je ambitie hebt om door te groeien naar diensthoofd, ben je aan het juiste adres.


Geriater?

Je kan aan de slag in een perifeer ziekenhuis in de provincie Vlaams-Brabant. Ook als je liever een academische carrière bewandelt, behoort dit tot de mogelijkheden in een ziekenhuis centraal in ons land.


Gastro-enteroloog?

De volgende stap in jouw loopbaan is misschien wel deze tewerkstelling in een perifeer ziekenhuis in de provincie Vlaams-Brabant.


Pneumoloog?

In de provincie Vlaams-Brabant is er een aantrekkelijke opportuniteit in een perifeer ziekenhuis.


Urgentist?

Bij interesse in een uitdagende functie als diensthoofd met goede balans tussen operationeel werk én de opdracht als manager is deze mogelijkheid in de provincie Limburg misschien wel geknipt voor jou.


Arbeidsarts?

Zowel arbeidsartsen met ervaring als basisartsen met interesse in de arbeidsgeneeskunde kunnen bij ons terecht voor diverse opportuniteiten verspreid over Vlaanderen binnen dit uitdagende vakgebied.


Ziekenhuisapotheker?

Wie weet is deze functie in het groene West-Vlaanderen en toch vlakbij de kust de nieuwe uitdaging waarnaar je op zoek bent.


Verpleegkundige?

Een functie als verpleegkundige met beroepsbekwaamheid geriatrie op een gloednieuwe dienst in universitaire setting lonkt om de hoek. Je zal werken in een groot team centraal in ons land.

Wil je graag meer weten? Neem dan contact met ons op.


© 2017 by 2THACT