IN DE KIJKER: Vacature geriater Vlaams-Brabant

Wie?

Ben jij een enthousiaste geriater of internist (in wording) met een groot hart voor ouderen? Staat een klinische jobinhoud met kwaliteitsvolle patiëntenzorg bovenaan jouw lijstje? Klinkt het uitbouwen van een bijkomende Sp-dienst geriatrie jou als muziek in de oren? Lees dan zeker nog even verder.


Waar?

Je zal werken in een modern en regionaal ziekenhuis in het landelijke Vlaams-Brabant met vlotte bereikbaarheid.


Inhoudelijk?

Jouw dagtaak omvat de supervisie van de gehospitaliseerde patiënten, opvolging van de palliatieve geriatrische eenheid en consultaties op de dagkliniek. Alsook neem je deel aan de liaison geriatrie van het ziekenhuis aan de hand van raadplegingen geriatrische casuïstiek op andere eenheden. Ook een maandelijks overleg met je collega’s naast informele afstemming tussenin komt aan bod.


What’s in it for you?

Je komt terecht in een multidisciplinair team van onder andere twee ervaren geriaters, een zaalarts en gespecialiseerde verpleegkundigen. Daar krijg je de kans om de verantwoordelijkheid op te nemen bij bijvoorbeeld de opstart van een tweede afdeling geriatrie. Andere grote voordelen aan deze functie zijn de aangename werksfeer, de diverse geriatrische pathologie en de zeer gunstige wachtregeling binnen de vakgroep van internisten.


Wat moet je nu doen?

Maakt dit alles iets los in jou? Aarzel dan niet om nu contact op te nemen met ons via deze link. Wij helpen je graag op weg bij de verkenning van dit eventuele nieuw begin.

© 2017 by 2THACT