IN DE KIJKER: Vacature geriatrisch verpleegkundige Antwerpen

Wie?

Ben je aan de slag als geriatrisch verpleegkundige of rond je binnenkort jouw bachelor in de verpleegkunde af? Kies je bewust voor geriatrie vanuit je groot hart voor ouderen(zorg)? Dan is de hieronder omschreven functie misschien wel iets voor jou.


Waar?

Je gaat aan de slag in een groot ziekenhuis in de provincie Antwerpen. De acute dienst geriatrie is er in volle groei.


Inhoudelijk

Je staat in voor de verzorging en opvolging van oudere patiënten op de Sp-afdeling geriatrie met diverse acute problematieken. Afhankelijk van jouw interesses in bijvoorbeeld palliatieve zorgen, dementie of wondzorg kunnen andere klemtonen gelegd worden of taken opgenomen worden. De werkuren worden in een shiftsysteem gepresteerd.


What’s in it for you?

Je komt terecht in een groot team van verpleegkundigen, paramedici en artsen in een unieke setting. Verder krijg je van de topwerkgever heel mooie voorwaarden en een extra bonus bij de start. Een grote pro is eveneens de sterk aanwezige inhoudelijke uitdaging wegens de diversiteit in pathologie.


Wat moet je nu doen?

Wil je graag te weten komen of jij de geschikte verpleegkundige bent voor deze positie? Contacteer ons dan gerust. Met veel plezier zoeken we uit of deze job de volgende stap in jouw carrière kan worden.