IN DE KIJKER: Vacature gynaecoloog Luik

Wie?

Ben je als gynaecoloog (in opleiding) op zoek naar flexibele werkplek in een prachtige regio? Wil je je graag breed oriënteren binnen de algemene gynaecologie en meebouwen aan de uitbreiding van een dienst? Neem dan even de tijd om verder te lezen.


Waar?

Je gaat aan de slag in een algemeen ziekenhuis in de provincie Luik. De site is omwille van zijn uitstekende ligging vlot bereikbaar vanuit de omliggende steden en buurlanden. De regio laat zich kenmerken door het aangenaam wonen en toegankelijkheid van zowel kinderopvang als scholen (zonder wachtlijsten). Het Frans en Duits zijn de meest courante voertalen. Kennis van beiden biedt een grote meerwaarde, maar is geen absolute must.


Inhoudelijk?

Jouw takenpakket is allround opgebouwd, met de mogelijkheid om dit verder te finetunen richting eigen expertise/interesse. Naast het uitvoeren van raadplegingen, sta je in voor de opvolging van arbeid en bevalling van patiënten op de verlos- en kraamafdeling. Je bent dagelijks goed omringd door collega-specialisten, vroedvrouwen en secretariaatsmedewerkers. Korte communicatielijnen en open overlegmomenten zijn typisch in dit ziekenhuis. Eenmaal per maand wordt dan ook tijd vrij gemaakt voor een multidisciplinair werkoverleg, die jij uiteraard zal bijwonen.


What’s in it for you?

Een warme werkomgeving met solide (bestaans-)zekerheid binnen het zorglandschap op nummer 1! Verder zijn de diverse uitbouwmogelijkheden, goed georganiseerde wachtregeling en collegiale werksfeer grote troeven. Niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Perfect! Hier kan je met veel autonomie en vrijheid meebouwen aan de organisatie van de dienst, met inbegrip van jouw eigen agenda. Hierbij wordt jouw inbreng absoluut naar waarde geschat!


Wat moet je nu doen?

Voel jij bij het lezen van deze vacature al de vlinders in jouw buik? Ben je bereid om te springen naar iets nieuws/anders? Neem dan nu contact op met ons! We wisselen graag even van gedachten en wie weet…