IN DE KIJKER: Vacature neuroloog Oost-Vlaanderen

Wie?

Ben je als arts-specialist in de neurologie of laatstejaarsassistent op zoek naar een uitdagende positie binnen jouw vakgebied? Hecht je belang aan het ontwikkelen van of focussen op een subspecialisme? Ben je vooral geïnteresseerd in de slaapgeneeskunde, stroke of een andere subdiscipline? Maak dan een momentje vrij om deze vacature door te nemen.


Waar?

Je komt terecht in een eerder groot en perifeer ziekenhuis in Oost-Vlaanderen. De hospitalisatie- en hoofdcampus is centraal gelegen. Ook de andere sites zijn vlot bereikbaar uit alle richtingen.


Inhoudelijk?

Jouw dagindeling wisselt tussen (al dan niet multidisciplinaire) consultaties hoofdzakelijk binnen jouw voorkeursspecialisme, het uitvoeren en uitlezen van neurofysiologische onderzoeken, toezicht over de gehospitaliseerde patiënten én opvolging van de stroke unit. Verder is ook overleg en het bijhouden van je administratie onderdeel van je job. Uiteraard neem je daarnaast ook deel in de acute wachten neurologie.


What’s in it for you?

Je vervoegt een team van 5 gespecialiseerde neurologen binnen deze grote vakgroep. Verder is er ook ondersteuning van 2 assistenten neurologie en gespecialiseerde verpleegkundigen. Deze plaats biedt eveneens een grote mogelijkheid tot uitwisseling van expertise wegens de sterk aanwezige kennis in house. Andere voordelen zijn de grote wachtkring, de vlotte samenwerking met spoed, de financiële voorwaarden en het efficiënte uurrooster.


Wat moet je nu doen?

Zie je jezelf wel passen in deze functie? Laat dan via deze link een berichtje na. We zullen dan snel contact met je opnemen om je te adviseren en informeren op basis van jouw individueel verhaal.© 2017 by 2THACT