IN DE KIJKER: Vacature pediater Luik

Wie?

Wil jij als pediater mee bouwen aan een dienst, maar tegelijk ook een gezonde work-life balance? Dan mag je deze vacature heel letterlijk nemen. Je werkt vanuit de groene long van België in een regio gekend om natuur en rust. Daarnaast kan je je ambitieus ei als pediater kwijt in dit ziekenhuis.


Waar?

Je komt terecht in een algemeen ziekenhuis in de regio Luik. Patiënten spreken er hoofdzakelijk Frans.


Inhoudelijk?

Jouw klinisch takenpakket bestaat overwegend uit consultaties binnen het pediatrisch dagziekenhuis. Het uitbouwen van een eigen specifieke subspecialisme zal sterk ondersteund worden vanuit het ziekenhuis. Je werkt als zelfstandige en kan in de kliniek ook een eigen praktijk starten. Tevens is er mogelijkheid te werken binnen neonatologie (vanaf 34 weken).


Dankzij goede samenwerking in de regio en netwerk, ben je slecht 1 op 6 van oproepbare wacht indien er zich een pediatrisch spoedgeval voordoet. Hiervoor is een aantrekkelijke vergoeding voorzien.


What’s in it for you?

Een ideale job om mensgerichte en warme zorg te bieden aan de allerkleinsten. De gunstig georganiseerde wachtregeling en attractieve verloning zijn onder meer grote troeven van deze plaats.


Wat moet je nu doen?

Ben jij nieuwsgierig naar meer? Neem dan nu contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek! Dit kan via het contactformulier of stuur een mail naar sara@2thact.be