IN DE KIJKER: Vacature pneumoloog Vlaams-Brabant

Wie?

Kijk je stilaan uit naar een eerste of andere positie als pneumoloog? Heb je kennis van de algemene pneumologie met inbegrip van de slaapgeneeskunde en de oncologie? Werk je graag mee aan de verbreding van het pneumologisch zorgpakket van een dienst? Ga dan maar even door deze vacature.


Waar?

Je komt terecht in een perifeer ziekenhuis in Vlaams-Brabant op een centrale locatie. De patiënten spreken er Nederlands en/of Frans.


Inhoudelijk?

Deze functie omvat enerzijds het houden van algemene consultaties met eventueel het opnemen van een focusdomein. Zo is er bijvoorbeeld een groot potentieel naar ergospirometrie, slaaplabo’s en oncologie. Anderzijds ben je in deze positie ook verantwoordelijk voor gehospitaliseerde patiënten op de dienst interne en revalidatie. Verder neem je deel aan het wachtsysteem van de vakgroep inwendige geneeskunde.


What’s in it for you?

Je gaat aan de slag in een sterk team van 3 pneumologen en ondersteunende verpleegkundigen. De dienst biedt veel ruimte tot uitbouw van het zorgaanbod op basis van jouw interesses en competenties. Ook de efficiënte wachtregeling, de aantrekkelijke financiële voorwaarden en de gerespecteerde work-life balance zijn belangrijke pluspunten van deze positie.


Wat moet je nu doen?

Kan je je wel vinden in bovenstaande omschrijving? Zoek dan contact via de link. Wij lichten je met alle plezier deze positie op jobinhoudelijk en praktisch vlak wat meer toe.
© 2017 by 2THACT