top of page

IN DE KIJKER: Vacature Spoedarts+/Urgentist+ Limburg

Wie?

Ben je een arts-specialist in de urgentiegeneeskunde die zoekt naar een uitdaging met net dat tikkeltje meer? Heb jij een hands-on en innovatieve visie op hoe een spoeddienst moet werken?

Ben jij daarenboven een goede projectmanager met organisatorische en coachende skills met de stille droom om dat stapje hogerop te zetten? Dan is dit misschien wel jouw kans om persoonlijk te groeien!


Waar?

Je zal jouw nieuwe functie uitoefenen in een professioneel regionaal ziekenhuis in Limburg. Dankzij de centrale ligging en toegang tot het snelwegennetwerk is de vlotte bereikbaarheid vanuit de omliggende (groot)steden een grote troef.


Inhoudelijk?

Deze functie biedt jou nog meer uitdaging en variatie gezien jouw takenpakket ook beleidsmatige taken zal omvatten. Naast jouw functie als operationeel urgentiearts kan je je ook uitleven in de uitrol en opvolging van (verbeter-)projecten van de dienst spoedgevallen. Binnen deze functie krijg je namelijk voldoende tijd en ruimte om je te verdiepen in de interne en externe werking. Hierbij krijg je de kans om als projectmanager het team spoedgevallen te ondersteunen in lopende en nieuwe projecten. Een hands-on-mentaliteit en creativiteit zijn hier onmisbaar!

Dé perfecte job dus op het snijvlak van actie en beleid binnen de urgentiegeneeskunde.


What’s in it for you

Een uitdagende functie met tal van uitbouw- en doorgroeimogelijkheden. De frequente overlegmomenten/teamvergaderingen zorgen voor een open communicatiecultuur binnen jouw afdeling en dragen bij aan een coöperatieve werksfeer.


Wat moet je nu doen?

Klinkt dergelijke uitdaging je op het lijf geschreven? Aarzel niet, en neem dan nu contact op met ons. Graag vertellen wij je veel mee over de inhoudelijke invulling, werkcontext en (goede) verloning!


bottom of page