top of page

Met spoed gezocht : urgentist/acutist– regio Limburg

Wie?

Ben jij arts-specialist in urgentiegeneeskunde of zal je deze erkenning op korte termijn behalen? Of beschik jij over een bijzondere beroepstitel in urgentiegeneeskunde, of ben je bezig met bet behalen hiervan? Of ben jij arts-specialist in acute geneeskunde?

Spreekt het jou aan om te werken in een spoedgevallendienst met een erkende MUG-functie én met interessante pathologieën en casussen in een modern, dynamisch en regionaal ziekenhuis? Lees dan zeker nog even verder!


Waar?

Je zal werkzaam zijn uitoefenen in een professioneel regionaal ziekenhuis dat deel uitmaakt van een mooi netwerk in Limburg. Dankzij de centrale ligging en toegang tot het snelwegennetwerk is de vlotte bereikbaarheid vanuit de omliggende (groot)steden een grote troef.


Inhoudelijk?

Als urgentiearts in deze professionele spoedgevallendienst met erkende MUG-functie kom je in aanraking met een breed gamma aan pathologieën waar je veel technische handelingen zelf mag doen.


What’s in it for you?

Je kan werken in een ziekenhuis met oog voor kwaliteit, innovatie en optimalisatie en dit in een vriendelijke en collegiale sfeer in een structuur met korte communicatielijnen. Je krijgt een contract als zelfstandige van onbepaalde duur en een goede verloning.


Wat moet je nu doen?

Ben je benieuwd na het lezen van deze vacature? Contacteer ons dan snel. Zo kunnen we samen ontdekken of jij de geknipte persoon bent voor deze positie én omgekeerd of deze functie overeenstemt met jouw ambities.


👉mireille@2thact.be of 0474/16.40.62

bottom of page