top of page

NIET TE MISSEN: Vacature endocrinoloog Oost-Vlaanderen

Bijgewerkt op: 10 nov. 2022

What’s in it for you?

Krijg jij graag veel vrijheid om jezelf als arts te ontplooien? Wekt de uitbouw van de dienst endocrinologie jouw interesse op? Ben jij een organisatorisch talent? Dan is deze kans écht iets voor jou!

Alles wat betreft infrastructuur, verpleegkundige ondersteuning en samenwerking met andere internistische disciplines staat reeds op poten.

Zoek jij eventueel een functie waarbij je jouw klinische activiteit kan combineren met een universitaire opleiding of activiteit? Ook dit kan! Deeltijds werken is mogelijk.

Wens jij graag een functie met een goede worklife-balans? Dan is deze positie ideaal, aangezien er momenteel GEEN wachtdiensten zijn voor endocrinologie.


Inhoudelijk?

Je voert jouw takenpakket uit in een aangename werkomgeving aan de zijde van een ervaren endocrinoloog. Er is ook steeds één ASO toegewezen aan de dienst, die jou de nodige ondersteuning kan bieden. Patiënten kunnen bij jou terecht inzake diabetes (inclusief insulinepompconventie), obesitas, hypofyse- of schildklierpathologie en oncologie. Tevens is er ook een multidisciplinaire samenwerking in de diabetische voetkliniek. Je wordt dagdagelijks ondersteund door 3diabeteseducatoren, één diëtist-diabeteseducator én een psycholoog verbonden aan de dienst. Samen wordt heel erg ingezet op een hoogkwalitatieve en holistische patiëntenzorg.


Waar?

Je zal werken in een regionaal ziekenhuis in de regio Oost-Vlaanderen, binnen een gunstig netwerk. Het ziekenhuis ligt zeer centraal, nabij grootsteden en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Uw patiënten spreken er hoofdzakelijk Nederlands.


Wie?

Je bent (bijna) erkend in België als endocrinoloog. Je kan vlot communiceren en verbinden met zowel patiënten als collega’s.


Wat moet je nu doen?

Ben jij getriggerd door deze vacature en wil je graag meer weten? Geef dan gerust een seintje naar celine@2thact.be of via onze website.


bottom of page