TIJDELIJKE Vacature Zaalarts geriatrie West-Vlaanderen

Wie?

Ben je arts en heb jij zin om tijdelijk een actieve rol op te nemen binnen een ziekenhuis? Of ben je even in between jobs als arts? Spreekt het domein van geriatrie je aan? Dan ben jij misschien wel de (tijdelijke) zaalarts die we zoeken!


Waar?

Je komt terecht in een familiaal algemeen ziekenhuis in West-Vlaanderen.


Inhoudelijk?

Als zaalarts bent je mee verantwoordelijk voor gehospitaliseerde patiënten op de dienst geriatrie. Hierbij werk je samen met en onder supervisie van een enthousiaste geriater. Deze dienst valt binnen een grote groep interne geneeskunde, pneumologie en oncologie.


Jouw klinische activiteit varieert tussen opvolging van gehospitaliseerde geriatrische patiënten, ontslagbeleid en -administratie, afstemming met families en een multidisciplinair team. Meedraaien in de wachten is bespreekbaar. Je ondersteunt in deze functie de geriater in de dagelijkse werking.


Dit gaat over een tijdelijke invulling voor 6 maanden (eventueel verlengbaar)


What’s in it for you?

Een ideale job om echt de focus te leggen op zorg en patiënten. Tevens kan je een pak ervaring opdoen binnen de discipline geriatrie.


Behalve een gevarieerde jobinhoud kunnen ook het uitbouwpotentieel en het interessante tijdelijk statuut overtuigen.


Wat moet je nu doen?

Voel jij je aangesproken door deze omschrijving en wil je graag meer weten? Zoek dan contact met ons via het contactformulier of stuur een mail naar sara@2thact.be