top of page

Vacature Algemeen Medisch Oncoloog

What’s in it for you?

Ben jij een gedreven en gemotiveerde professional met een passie voor oncologie? Wil je deel uitmaken van een groeiende en bloeiende oncologische dienst die bouwt aan de toekomst van de zorg? Dan is dit jouw kans om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen!


Wie?

Ben jij als arts (in opleiding) in de algemeen medische oncologie zoekende naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij de geschikte kandidaat!


Inhoudelijk

Als Algemeen Medisch Oncoloog, kom je terecht in een warme en familiale sfeer. Je krijgt de kans om deel uit te maken van een hecht team van collega's. Je zult een cruciale rol spelen in het opbouwen en uitbreiden van onze nieuwe oncologiedienst, en je creatieve en innovatieve ideeën worden ten zeerste gewaardeerd. Er is een goede work-life balance met flexibele werktijden.


Wat we van je verwachten:

  • Gedrevenheid en passie voor medische oncologie

  • Kennis van Nederlands is vereist, kennis van Frans is een waardevolle troef

  • Sterke samenwerkings- en communicatievaardigheden

  • Wachttijden maken deel van uit het takenpakket

  • Er is geen ervaring vereist


Waar?

Je komt terecht in een regionaal ziekenhuis in Brussel. In dit ziekenhuis kan je terecht voor kwaliteitsvolle en professionele zorg met een menselijke en respectvolle aanpak zowel voor de patiënt als voor de medewerker.


Next Step?

Hebben wij jouw nieuwsgierigheid aangewakkerd naar deze positie? Ben je klaar om de sprong te wagen of wil je verder aftoetsen of deze positie overeenstemt met jouw profiel?

Solliciteer nu en stuur je CV en motivatiebrief naar info@2thact.be. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen te werken.

bottom of page