Vacature anatoom-patholoog


Wie?

Ben je arts-specialist in de pathologische anatomie of behaal je binnenkort dit specialisme? Ben je bij voorkeur ten laatste beschikbaar tegen de zomer van 2021? Wie weet is de onderstaande functie dan wel jouw ideale match.


Waar?

Je komt terecht in een perifeer ziekenhuis centraal in ons land. De voertaal is hoofdzakelijk het Nederlands.


Inhoudelijk?

Jouw functie bestaat in eerste plaats uit klinisch werk zoals vriescoupes en het onderzoek van biopten. Meer gespecialiseerde testing zoals moleculaire biologie is mogelijk binnen het netwerk. Behalve klinische taken ben je ook administratief bezig met inhouse rapportage en binnen het netwerk. Verder adviseer je eveneens in functie van kwaliteitszorg in nauwe samenwerking met de laborant-kwaliteitscoördinator.


What’s in it for you?

Je gaat aan de slag in een charmant ziekenhuis in een groene omgeving. Het team bestaat uit een ervaren anatoom-patholoog en vier laboranten. Verder is er een vlotte en gemoedelijke samenwerking met onder andere de diensten gastro-enterologie en gynaecologie. Ook binnen het netwerk zijn er nauwe coöperatieven.


Wat moet je nu doen?

Spreekt deze jobomschrijving jou aan? Aarzel dan niet, maar contacteer ons maar snel. Luisterend naar jouw loopbaanwensen zoeken we uit of deze functie de volgende stap in jouw carrière kan betekenen.

© 2017 by 2THACT