Vacature arbeidsarts met ervaring regio Limburg

Wie?

Heb je al ervaring binnen de arbeidsgeneeskunde en beschik je over een specialisatie radioprotectie of ben je bereid deze te behalen? Dan ben jij de arts die we zoeken!


Waar?

Voor een externe dienst preventie zoeken wij in provincie Limburg een arbeidsarts met ervaring.


Inhoudelijk?

Wat deze functie anders maakt dan vele andere posities bij een externe dienst is dat je halftijds bij één klant werkt (ziekenhuissetting) als inhouse preventieadviseur. Bij deze klant werk je nauw samen met een collega-preventieadviseur om het beleid van preventie en welzijn binnen het ziekenhuis zo goed mogelijk te ondersteunen.


Daarnaast werk je halftijds voor verschillende andere bedrijven. Als arbeidsarts voer je merendeels medische onderzoeken uit. Daarnaast heb je ook nog een administratief luik en doe je bedrijfsbezoeken. Na enige ervaring opgedaan te hebben, heb je de kans je aan te sluiten bij werkgroepen.


Communicatieve skills zijn heel belangrijk binnen deze functie. Jouw rol bestaat eruit om de neutrale verbinder te zijn op vlak van preventie & welzijn tussen de werknemer en de werkgever.


Ben je een teamspeler? Uitstekend! Collegialiteit is namelijk één van de sterktes van dit bedrijf. Op regelmatige basis krijg je de kans om met jouw collega’s te overleggen. Daarnaast zijn er ook enkele dagen per jaar opleidingen voorzien samen met de collega’s.


Indien je nog geen specialisatie radioprotectie hebt behaald, dien je bereid te zijn deze te behalen.


What’s in it for you?

Binnen dit dynamisch bedrijf krijg je de kans je verder te ontwikkelen als arts. Deze functie biedt een contract onbepaalde duur met tal van voordelen, waaronder een bedrijfswagen. Een goede work-life balance staat hier voorop.


Wat moet je doen?

Wil je graag meer weten? Neem dan zeker contact met ons op, we vertellen je er graag over.

© 2017 by 2THACT