top of page

Vacature arbeidsarts Oost-Vlaanderen

Wie?

Ben je arts (-specialist) met een bijkomende specialisatie of interesse in arbeidsgeneeskunde? Het ondersteunen van de gezondheid en welzijn van medewerkers is jouw tweede natuur? Dan is deze kans misschien op jouw lijf geschreven!


Waar?

Je komt terecht in een toonaangevend bedrijf binnen de sector. Je zal ingezet worden in de provincie Oost-Vlaanderen, waarbinnen je op verplaatsing jouw activiteit uitvoert.


Inhoudelijk?

Als arbeidsarts maak je deel uit van een multidisciplinair team en werk je nauw samen met collega-preventieadviseurs en verpleegkundigen. Je ben onder meer verantwoordelijk voor het gezondheidstoezicht van de medewerkers in de aan jouw toegewezen bedrijven. Verder staan interdisciplinaire projecten ook op jouw agenda. Je hebt hierbij de ruimte om deze op eigen interesse en expertise af te stemmen. Als neutrale partij blink jij uit qua communicatieve skills. Je bent de raadgever van de klant en geeft advies op vlak van preventie & welzijn aan zowel werknemer als werkgever.


What’s in it for you?

Binnen dit dynamisch bedrijf krijg je de kans je verder te ontwikkelen als arts. Heb je de specialisatie nog niet behaald? Dan kan je de opleiding volgen terwijl je aan de slag bent, en dit op jouw tempo. Deze functie biedt een contract onbepaalde duur met tal van voordelen, waaronder een bedrijfswagen en ruime verlofregeling. Ben je een teamspeler? Uitstekend! Collegialiteit is namelijk één van de sterktes van dit bedrijf. Op regelmatige basis krijg je de kans om met jouw collega’s te overleggen. Daarnaast zijn er ook enkele dagen per jaar opleidingen voorzien samen met de collega’s.


Wat moet je nu doen?

Kort gezegd: zin in iets nieuws, uitdagends of gewoon simpelweg iets anders bij een topwerkgever? Neem dan nu contact op met ons. Luisteren kan geen kwaad! Mail gerust naar celine@2thact.be

bottom of page