top of page

Vacature arbeidsarts West-Vlaanderen

Wie?

Ben je als arts (-specialist) gebeten door het optimaliseren van gezondheid en welzijn bij medewerkers? Een bijkomende specialisatie in de arbeidsgeneeskunde behalen of uitoefenen spreekt jou aan? Dan is deze job wellicht iets voor jou!


Waar?

Je komt terecht in een toonaangevend bedrijf binnen de sector. Je zal ingezet worden in de provincie West-Vlaanderen, waarbinnen je op verplaatsing jouw activiteit uitvoert.


Inhoudelijk?

Als arbeidsarts sta je onder meer in voor het gezondheidstoezicht van de medewerkers in de aan jouw toegewezen bedrijven. Verder staan interdisciplinaire projecten ook op jouw agenda waar je samen in team aan werkt. Bovendien werk je nauw samen met collega-preventieadviseurs en verpleegkundigen.

Als neutrale partij blink jij uit qua communicatieve skills. Je bent de raadgever van de klant en geeft advies op vlak van preventie & welzijn aan zowel werknemer als werkgever.


What’s in it for you?

Binnen dit dynamisch bedrijf krijg je de kans je verder te ontwikkelen als arts. Heb je de specialisatie nog niet behaald? Dan kan je de opleiding volgen terwijl je aan de slag bent, en dit op jouw tempo. Deze functie biedt een contract onbepaalde duur met tal van voordelen, waaronder een bedrijfswagen en ruime verlofregeling. Ben je een teamspeler? Uitstekend! Collegialiteit is namelijk één van de sterktes van dit bedrijf. Op regelmatige basis krijg je de kans om met jouw collega’s te overleggen. Daarnaast zijn er ook enkele dagen per jaar opleidingen voorzien samen met de collega’s. Hierbij krijg je de ruimte om deze op eigen interesse en expertise af te stemmen.


Wat moet je nu doen?

Honger naar meer details? We overlopen ze graag tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek! Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact op met ons.

Comments


bottom of page