Vacature cardioloog West-Vlaanderen

Wie?

Werk jij als cardioloog graag allround? Ben jij graag het vaste aanspreekpunt van A tot Z, of beter van aankomst op spoed tot postoperatief? Doe je hierbij tevens ook graag ingrepen zoals het plaatsen van stents, pacemakers, enzovoort? Is voor jou een gezonde en groene leefomgeving alsook een fijne work-life balance belangrijk? Dan is dit misschien wel iets voor jou.


Waar?

Je zal werken in een algemeen ziekenhuis in de provincie West-Vlaanderen. De meerderheid van de patiënten spreekt Nederlands, maar toch kom je ook in mindere mate in contact met Franstaligen.


Inhoudelijk?

Je zal instaan voor consultaties binnen de brede cardiologie met weliswaar de mogelijkheid om te focussen op jouw interessedomein. Ook de opvolging van de hospitalisatieafdeling, als ingrepen en samenwerking met andere centra voor bepaalde testen en ingrepen zitten in jouw takenpakket vervat. Verder neem je deel aan de wachtregeling.


What’s in it for you?

Op deze dienst zal je samenwerken met twee gemotiveerde en ervaren cardiologen. Voor uitbreiding van de dienst, is men bijgevolg op zoek naar een fijne collega cardiologie, jij dus! De kleinschaligheid van het ziekenhuis laat een grote eigen inbreng en veel ruimte voor initiatief toe.


Wat moet je nu doen?

Gaat jou hart iets sneller slaan bij het lezen van bovenstaande omschrijving? Klik dan deze link aan. Wij ondersteunen je met alle plezier informatief, praktisch én persoonlijk bij het verkennen van deze opportuniteit.