Vacature cardioloog West-Vlaanderen

What’s in it for you?

Op deze dienst zal je samenwerken met vier gemotiveerde en ervaren cardiologen. Deze warme werkomgeving met korte communicatielijnen laat een grote eigen inbreng en veel ruimte voor initiatief toe. Neem jij graag de tijd voor een holistische benadering van jouw patiënten? Hier kan dat! Zelf wordt je dagelijks goed omringd door een HAIO én verpleegkundigen, die samen mee alles in goede banen leiden. Nood aan wat rust na een lange werkdag? In deze mooie woon-werkomgeving én met maar liefst 7 weken verlof per jaar wordt volop ingezet op jouw welbevinden.


Inhoudelijk?

Je zal instaan voor jouw eigen consultaties binnen de brede cardiologie, alsook het opvolgen en behandelen van de gehospitaliseerde patiënten. Je stapt uiteraard mee in de wachtdienstregeling van de afdeling, dewelke goed georganiseerd is binnen de associatie. Wanneer van supervisie overdag, zal je ook de dagelijkse zaalronde opnemen. Tevens is er een zeer vlotte samenwerking met de afdeling intensieve zorgen. Indien een patiënt zich presenteert met acute cardiale problematiek, start je (in overleg) met de intensivisten de therapie op. Pacemakers uitlezen en echocardiografie zijn belangrijke speerpunten in deze functie, maar ook andere bijkomende expertise is zeer welgekomen!


Waar?

Je zal werken in een middelgroot, algemeen ziekenhuis in de provincie West-Vlaanderen. De meerderheid van de patiënten spreekt Nederlands. (Basis)kennis Frans is een meerwaarde in dit centrum.


Wie?

Ben jij een breed geschoolde cardioloog (in opleiding) met bijkomende interesse en/of expertise in hartfalen en cardiale revalidatie? Is voor jou een gezonde leefomgeving alsook een fijne work-life balance belangrijk? Dan rest jou enkel en alleen nog maar een mailtje naar volgend adres: celine@2thact.be! We luisteren graag naar jouw verhaal.


Wat moet je nu doen?

Klikken op deze link, wij doen de rest.

Vind jij jezelf niet volledig terug in deze jobomschrijving? Neem dan zeker ook even een kijkje op onze website of contacteer ons gerust. We overlopen graag alle opties op basis van jouw profiel.