top of page

Vacature dermatoloog Oost-Vlaanderen

Wie?

Beoefen je als arts-specialist de dermatologie in de volledige breedte? Ben je eventueel geïnteresseerd in het uitwerken van een bepaalde subdiscipline? Zie je het zitten om een dienst in een ziekenhuis deel- of voltijds verder te ontwikkelen? Zoek dan niet langer.


Waar?

Je zal werken in een middelgroot en algemeen ziekenhuis in de regio Oost-Vlaanderen. Weliswaar is er een vlotte verbinding met onder andere West-Vlaanderen en Wallonië.


Inhoudelijk?

Deze functie omvat ambulante raadplegingen en af en toe eveneens consultaties op de zaal. Ook chirurgische ingrepen op basis van jouw kennis- en interessedomein vormen een onderdeel van je activiteit.


What’s in it for you?

Je werkt intensief samen met de bekwame collega-dermatoloog én andere specialisten naargelang de pathologie. Verder leent het ziekenhuisnetwerk zich sterk tot het uitwisselen van vakexpertise. Ook de vele ruimte tot initiatief en de innovatieve directie zijn een grote meerwaarde aan deze functie.


Wat moet je nu doen?

Zou deze positie wel eens iets voor jou kunnen zijn? Laat dan een berichtje na. Wij staan je graag bij in het ontdekken en kritisch afwegen van deze opportuniteit.Comments


bottom of page