top of page

Vacature dermatoloog Oost-Vlaanderen

Bijgewerkt op: 18 nov. 2021

Wie?

Beoefen jij als arts-specialist de dermatologie in de volledige breedte? Spreekt het werken in een klinische setting jou aan? Help jij graag mee aan de verdere uitbouw van de afdeling? Dan is dit iets voor jou!


Waar?

Je zal werken in een middelgroot en algemeen ziekenhuis in de regio Oost-Vlaanderen. Uw patiëntenbestand spreekt hoofdzakelijk Nederlands.


Inhoudelijk?

Je werkt aan patiëntgerichte en kwaliteitsvolle diagnostiek en behandeling op jouw consultaties. Complexe casuïstiek kan overlegd worden met een intervisiegroep vanuit één van de omliggende centra. De inhoud van jouw takenpakket kan volledig worden afgestemd met eigen expertise en interesse. Ook een subspecialisme of bijkomende opleiding is zeker een meerwaarde, maar geen must!


What’s in it for you?

Bij deze opportuniteit krijg jij carte blanche wat betreft de jobinvulling. Ook de infrastructuur kan volledig aangepast worden op jouw bezigheden (al dan niet chirurgisch). Je komt terecht in een warme werkomgeving, waarbij ondersteuning van verpleegkundigen kan bekeken worden. Jouw tewerkstellingspercentage is bespreekbaar (deeltijds/voltijds), in functie van een mogelijke combi met een privépraktijk. De remuneratie kan (gedeeltelijk) gedeconventioneerd verlopen (reeds goedkeuring door de Raad Van Bestuur).


Wat moet je nu doen?

Kruipt deze job omschrijving ook onder jouw huid? Contacteer ons dan snel!Comments


bottom of page