top of page

Vacature dermatoloog West-Vlaanderen

Bijgewerkt op: 27 feb.

Wie?

Ben je dermatoloog of voltooi je binnenkort dit specialisme? Ben je als allrounder op zoek naar een deeltijdse activiteit in ziekenhuiscontext? Klinkt een functie met veel autonomie met als doel de uitbreiding van de dienst je wel fijn? Ga dan maar even door deze vacature.


Waar?

Je gaat aan de slag in een algemeen ziekenhuis in de provincie West-Vlaanderen. De meerderheid van de patiënten spreekt Nederlands, maar toch kom je ook in mindere mate in contact met Franstaligen.


Inhoudelijk?

Je vult deze functie in met consultaties binnen de algemene dermatologie. Ook het uitvoeren van kleine ingrepen bij patiënten met diverse dermatologische problemen hoort bij je job. Naargelang jouw vakkennis en interessedomein kunnen andere klemtonen gelegd worden.


What’s in it for you?

Je wordt in deze positie aanvankelijk ondersteund door een uiterst ervaren collega. Weliswaar biedt het ziekenhuis veel ruimte voor initiatief en autonomie voor uitbouw van de dienst. Andere voordelen aan deze functie zijn de financiële voorwaarden en de aanwezigheid van de nodige chirurgische infrastructuur.


Wat moet je nu doen?

Wil je deze optie graag wat verder beluisteren? Neem contact op met Sara, sara@2thact.be. Zo kunnen we samen op onderzoek of jij persoonlijk en professioneel al dan niet matcht met deze vacature.Comments


bottom of page