Vacature Diensthoofd Labo pathologie Limburg

Wie?

Als natuurlijke teamleider zit managen, aansturen en coördineren in jouw bloed. Toch is een juiste afwisseling om zelf ook operationeel aan het werk te zijn in een laboratorium voor jouw key. Ben je bovendien ondernemend en bouw je graag mee aan de uitbouw van een nieuw laboratorium in een nieuwe vestiging? Dan hebben we de geknipte job voor jou?


Inhoudelijk?

Als (bachelor) medisch laboratoriumtechnoloog heb je enerzijds relevante labo-ervaring, maar stuur je ook graag een team aan. Als teamplayer zet je jouw communicatieve en coachende sterkten in. Als verantwoordelijke voor een vlot verloop van de lopende onderzoeken hanteer jij sterke projectmanagement skills.


Jouw verantwoordelijkheden als diensthoofd labo pathologie:

- Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de dienst pathologie en je helpt zelf ook mee. De werkopdracht van een labo pathologie omvat de technische verwerking van weefselstalen;

- Je onderhoudt de werkvoorschriften en bent medeverantwoordelijk voor het evalueren van nieuwe testmethodes;

- Je volgt externe en interne kwaliteitscontroles op en bewaakt de naleving van de richtlijnen met betrekking tot de norm ISO 15189;

- Je voert onderhoudstaken aan apparatuur uit volgens de voorschriften om een correcte werking ervan te garanderen;

- Je coacht een team van een tiental collegae MLT’s en geeft hen kwalitatieve opleiding.

- Je maakt en volgt de werk- en verlofplanningen van de MLT’s op;

- Je volgt het voorraadbeheer op en zorgt voor netheid en orde, in het bijzonder met betrekking tot infrastructuur;


Kortom, herken jij jezelf en jouw ambities in dit profiel? Werk jij graag samen en met mensen?

Laten we hier dan verder over praten.


Waar?

Je zal werken in een lokale vestiging van een laboratorium verbonden aan een grote Belgische speler. Het betreft een labo pathologie gespecialiseerd in de technische verwerking van weefselstalen. Je rapporteert aan de vestigingsmanager en aan de patholoog. Zelf stuur je het labo van een 10-tal MLT’s aan en werk je tevens actief mee in het labo.


What’s in it for you

Je zal deel uitmaken van de grootste Belgische speler in deze sector. Je komt terecht in een bedrijf in volle expansie met de nodige bewegingsruimte in de verdere uitbouw van jouw dienst en je kan zo meerwaarde betekenen. Bij deze boeiende job horen ook doorgroeimogelijkheden en een gezonde work-life balans.


Wat moet je nu doen?

Ben je benieuwd na het lezen van deze vacature? Contacteer ons dan snel. Zo kunnen we samen ontdekken of jij de geknipte persoon bent voor deze positie én omgekeerd of deze functie overeenstemt met jouw ambities.