Vacature diensthoofd ziekenhuisapotheek

Bijgewerkt: mrt 3


Wie?

Ben je reeds enkele jaren aan de slag als apotheker? Heb je een bijkomende erkenning als ziekenhuisapotheker? Is ook motiveren een aansturen van een team je bij voorkeur niet vreemd? Lees dan maar snel verder.


Waar?

Je gaat aan de slag in een perifeer ziekenhuis met een ambitieus en innovatief beleid. Het ziekenhuis ligt in de regio Antwerpen.


Inhoudelijk?

Als hoofdapotheker ben je verantwoordelijk voor het people management van het team op de ziekenhuisapotheek. Verder treed je op als stakeholdernaar de andere ziekenhuisdiensten met focus op een constructieve communicatie. Tot slot stippel je ook het financieel beleid van de ziekenhuisapotheek uit.


What’s in it for you?

Je komt terecht in een groot en gevarieerd teambestaande uit administratieve medewerkers, apotheekassistenten en apothekers. Je wordt ondersteund door de adjunct-hoofdapotheker die zich eerder richt op kwaliteitsmanagement en het wetenschappelijke luik. De ziekenhuisapotheek neemt vooral backoffice taken op zich met een bijzondere expertise in bijvoorbeeld implantaten en neurochirurgische medicatie.


Wat moet je nu doen?

Interesseert bovenstaande omschrijving je wel? Neem dan contact met ons op via https://www.2thact.be/contact . Samen onderzoeken we graag of deze vacature op jouw lijf geschreven is

© 2017 by 2THACT