top of page

Vacature fysisch geneesheer Antwerpen

Wie?

Ben je fysisch geneesheer of behaal je binnenkort dit specialisme? Heb je een specifieke interesse in de acute revalidatie? Ben je op zoek naar een unieke setting met de verantwoordelijkheid over uitdagende projecten? Dan is het zeker de moeite even verder te lezen.


Waar?

Je zal werken in een groot ziekenhuis in de provincie Antwerpen. Ook vanuit Nederland is het medisch centrum vlot bereikbaar.


Inhoudelijk?

Jouw takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het opvolgen van revaliderende patiënten op diverse hospitalisatieafdelingen. Indien je eveneens kennis hebt van musculoskeletale diagnose en behandeling, kan ook dit aspect opgenomen worden aan de hand van ambulante consultaties. Uiteraard behoort ook team- en multidisciplinair overleg tot de job. Je zal instaan voor patiënten met onder andere een neurologische pathologie, MS, dwarslaesie, trauma’s of protheses.


What’s in it for you?

Jouw team bestaat uit 2 ervaren artsen. Bovendien zijn er ook artsen-specialisten in opleiding aanwezig. De dynamische context van het ziekenhuis en de dienst biedt heel wat voordelen zoals een interessant statuut, een gunstig uurrooster zonder wachten en een sterk aanwezige expertise in house. Tot slot is het mogelijk al werkende jouw erkenning tot revalidatiearts F & P te behalen wegens de aanwezigheid van een stagemeester.


Wat moet je nu doen?

Ben je nieuwsgierig naar meer? Klik dan deze link aan om contact op te nemen. Wij gaan graag met je in gesprek om uit te zoeken of deze positie de eerste of volgende stap in de professionele loopbaan kan betekenen.Comments


bottom of page