Vacature fysisch geneesheer (met coördinerende projectrol) Vlaams-Brabant


Wie?

Ben jij een arts-specialist in de fysische geneeskunde en revalidatie met zin voor onderneming? Heb je zin om als voortrekker de tanden te zetten in een volledig nieuw(-bouw) project? Laat deze opportuniteit dan zeker niet schieten!


Waar?

Je neemt jouw coördinerende rol op in een vlot bereikbaar regionaal ziekenhuis in de ruime omgeving van Brussel. De patiëntenpopulatie bestaat uit zowel Nederlands- als Franstalige patiënten.


Inhoudelijk?

De hoofdmoot van jouw takenpakket bestaat uit het trekken van een vernieuwingsproject binnen de afdeling fysische geneeskunde en revalidatie. Hierbij vormt multidisciplinair overleg een belangrijk onderdeel van de dagtaak. Je hebt een duidelijke affiniteit met Medical Human Resource management en revalidatie in al zijn facetten.


What’s in it for you?

Je komt terecht in een state-of-the-art werkomgeving en enthousiast team die zeer nauwgezet samenwerkt. Het grote uitbouwpotentieel waar jij je stempel kan/mag drukken maakt deze positie een hot topic binnen het vakdomein.

Wat moet je nu doen?

Ben jij klaar ‘to step up’? Neem dan zeker verder contact op met ons. Wij spreken graag de verdere details door in aanloop van een volgende stap.