top of page

Vacature fysisch geneesheer Oost-Vlaanderen

Wie?

Ben je fysisch geneesheer met al dan niet de erkenning in de functionele en professionele revalidatie? Leg je graag de klemtoon op de opvolging van gehospitaliseerde revalidatiepatiënten of wens je vooral te consulteren? Ben je verder op zoek naar een functie op een dienst met veel groeimarge binnen diverse subspecialismen? Scrol dan nog even door.


Waar?

Je komt terecht in een algemeen ziekenhuis in de provincie Oost-Vlaanderen met een dynamische atmosfeer. De voertaal is er hoofdzakelijk het Nederlands.


Inhoudelijk?

Jouw takenpakket bestaat afwisselend uit raadplegingen, technische onderzoeken en toezicht op de hospitalisatieafdeling. Wekelijks is er eveneens ruimte voorzien voor overleg met de collega’s binnen de eigen discipline en de neurologen. Uitbouw op vlak van bijvoorbeeld ESWT, parkinson, sport, infiltratietechnieken of echografie op basis van jouw interesses wordt aangemoedigd.


What’s in it for you?

Er zijn momenteel twee ervaren collega’s fysische geneeskunde werkzaam waarmee je direct zult samenwerken. In het ziekenhuis valt meteen de familiale benadering in combinatie met een sterk zorgexpertise op. Verder zijn vooral de gunstige wachtregeling, de mogelijkheden tot het ontwikkelen van een focusdomein en de samenwerking met een universitair centrum grote pluspunten.


Wat moet je nu doen?

Wil je meer te weten komen? Klik dan op deze link om contact op te nemen. Wij nemen graag met jou de verdere details door om je zo misschien te begeleiden naar deze eerste of volgende stap in je carrière.

Comments


bottom of page