Vacature fysisch geneesheer Vlaams-Brabant

Wie?

Heb je (binnenkort) je diploma als arts-specialist in de fysische geneeskunde en revalidatie op zak? Houd je van een multidisciplinaire context en een gevarieerde patiëntenpopulatie? Ben je bekwaam in echografische en elektrofysiologische beeldvorming? Neem dan zeker even de tijd om onderstaande vacature door te lezen!


Waar?

Je zal aan de slag gaan in een perifeer ziekenhuis met een centrale ligging in de ruime regio van Brussel. Patiënten spreken er Nederlands en/of Frans.


Inhoudelijk?

Je zal instaan voor ambulante raadplegingen verspreid over verschillende sites. Ook ziekenhuisrevalidatie van gehospitaliseerde patiënten op de afdelingen SP5 komt aan bod. Verder vormt ook het diagnostisch onderzoek aan de hand van bijvoorbeeld echografie een belangrijk onderdeel van de job. Tot slot behoren ook zaaladvies op andere diensten en deelname aan MDO’s tot het takenpakket.


What’s in it for you?

Je komt terecht in een enthousiast team van 2 specialisten met ondersteuning van assistenten, huisartsen, geriaters én verpleegkundigen. De bruisende setting covert het brede spectrum van ambulante, acute en eerder chronische revalidatie. Deze positie biedt als grootste troeven de diverse pathologie, de centrale locatie en het grote uitbouwpotentieel.


Wat moet je nu doen?

Kietelt het om meer te vernemen over deze functie? Neem dan snel contact op. Tijdens een digitaal of persoonlijk gesprek gaan we met plezier samen met jou op zoek naar de nodige antwoorden en inzichten.© 2017 by 2THACT