Vacatures Geriater

Diverse settings


Wie?

Wil je opnieuw meer geprikkeld worden in je functie? Kan je door omstandigheden niet langer aan de slag op je huidige job? Studeer je binnenkort af en twijfel je nog waar naartoe? Is op één van bovenstaande vragen het antwoord “affirmatief”? Lees dan zeker verder!


Waar?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar vrees je dat er niets bij jou in de buurt zal te vinden vallen? Geen nood! Onze vacatures liggen zodanig verspreid doorheen het land, dat we waarschijnlijk wel een geschikte opportuniteit hebben.


Inhoudelijk?

De afdelingen geriatrie worden steeds drukker bezet. In verschillende ziekenhuizen hebben ze dan ook nood aan extra handen die hun expertise willen inzetten op de dienst.

De vacatures verschillen inhoudelijk vooral op vlak van hoe erg de dienst al is uitgebouwd en met welke andere diensten er nauw wordt samengewerkt. Afhankelijk van hoe ondernemend en/of hoe teamgericht je bent, kan je als persoon en arts beter passen in de ene setting dan in de ander. Graag zijn we hierin jouw adviseur om zo tot een juiste jobkeuze te komen.


Wat moet je nu doen?

Ben je getriggerd? Heb je vragen? Voel je twijfel? Neem dan contact met ons op!

Wij luisteren naar jouw verhaal. Als het voor beiden duidelijk is dat we iets voor je kunnen betekenen, dan gaan we met plezier verder met je aan de slag!
Wil je graag een dienst geriatrie met visie versterken? Dan hoor jij hier zeker thuis!


© 2017 by 2THACT