top of page

Vacature geriater Vlaanderen

Bijgewerkt op: 14 feb. 2023

Wie?

Sta je als arts-specialist geriater (in opleiding) aan het begin van jouw carrière? Of sta je op een kruispunt in uw leven en is het tijd voor een nieuwe frisse wending? Lees zeker verder!


What’s in it for you?

Hecht jij veel waarde aan kwaliteitsverbetering en evidence based werken? Heb je daarnaast ook een groot hart voor de patiënt? Dan ben jij de arts die we zoeken!

Je komt terecht in een warm en familiaal ziekenhuis waarbij flexibiliteit en work-life-balance zeker en vast bespreekbaar zijn. Daarnaast is er een aantrekkelijke wachtregeling met de collega’s voorzien.


Waar?

Deze uitdaging bevindt zich in een regionaal ziekenhuis in Vlaanderen en situeert zich in een prachtige omgeving. De voertaal is voornamelijk Nederlands, een goede kennis van het Frans is een meerwaarde.


Inhoudelijk?

Je bent betrokken in het volledige geriatrische zorgprogramma. De focus ligt voornamelijk op acute geriatrie, daarnaast zijn interesses in orthogeriatrie en het geriatrisch dagziekenhuis belangrijk. Je bent ambitieus en deinst niet terug om een dienst te helpen uitbouwen.


Wat moet je nu doen?

Ben jij de empathische teamplayer die we zoeken? Draag jij de zorg voor de patiënt en de zorg voor jouw eigen work-life-balance hoog in het vaandel?

Neem dan zeker contact op met Anne-Sophie. Zij geeft jou vrijblijvend, in alle vertrouwen, meer informatie over deze vacature!


Anne-Sophie@2thact.be of via +32 472/78.55.46

Comments


bottom of page