Vacature Healthcare Recruiter

Bijgewerkt op: 15 nov. 2021

Je hebt ervaring binnen de zorgsector, maar in voor iets compleet nieuws?

Of ben je recruiter en klopt jouw hart voor een sector die er toe doet?

Heb je bovendien een ondernemende spirit en durf je je te smijten in een groeiverhaal?

Dan ben jij misschien wel diegene die we zoeken voor ons team!


Als bedrijf in volle groei zijn wij op zoek naar een enthousiaste Healthcare recruiter. Iemand met een oog voor detail, een vlotte en professionele communicatiestijl en die tevens vlot overweg kan met data en medische termen. Aangezien wij ook verder in België en internationaal groeien, is een sterke basis Frans of tweetaligheid een must.


Als recruiter verbind je artsen en zorgprofessionals (zorgmanagers, ziekenhuisapothekers, gespecialiseerde verpleegkundigen, …) met ziekenhuizen en organisaties in de Healthcare. Je functioneert op masterniveau en je denkt strategisch mee met zowel opdrachtgever als kandidaat. Hierbij volg je vlot trends en ontwikkelingen in de sector. Daarnaast denk je mee met de sector en het bedrijf en gaat continu mee op zoek naar meerwaarde creatie.


Je komt terecht in een organisatie met een jong enthousiast team in volle groei, waaronder twee leden (Griet en Celine) die als zorgprofessionals de carrièreswitch maakten naar 2THACT. Ze begeleiden nu vanuit hun eigen kennis en ervaring mensen naar de juiste plek binnen de zorgsector.


Spreekt dit jou aan? Aarzel dan niet om even kennis te maken. Wij bieden alvast een moderne en open minded HR-aanpak aan en dat in hartje Brugge! Je krijgt tevens de kans om mee te bouwen aan dit bedrijf en je te verdiepen in een specifieke nichesector.


Heb je interesse of wil je graag meer weten? Kom eens praten met ons en/of bezorg je CV. Contact via sara@2thact.be