top of page

Vacature Hoofdverpleegkundige Palliatieve eenheid Antwerpen

Bijgewerkt op: 4 sep.

What’s in it for you?

Ben jij een verpleegkundige met leidinggevende ambitie of reeds ervaring? Dan krijg je in dit centrum om je verder te ontplooien! Een correcte én mooie verloning volgens de IFIC-barema’s hoort er alvast bij.

Heb jij interesse in palliatieve zorgverlening, maar nog niet de kans gehad om effectief de bijkomende opleiding te volgen en ben je bereid om je bij te scholen? Dan krijg je in dit centrum alle kansen om jou verder te bekwamen.

De warme, familiale werkcultuur en goede omkadering met tal van extralegale voordelen zorgen voor een extra aantrekkingskracht tot dit centrum.


Inhoud?

Als hoofdverpleegkundige van de afdeling ben je eerste aanspreekpunt voor zowel medewerkers, patiënten als families. Je staat in voor de dagelijkse organisatie en werking van de afdeling. Het aansturen en coachen van verpleegkundigen én het palliatief support team (PST) is jouw tweede natuur.

Ook het multidisciplinair samenwerken in al zijn facetten behoort tot jouw takenpakket. Zo ben je betrokken bij zowel interne als externe overlegmomenten omtrent het palliatief domein.


Wie?

Ben jij een MAsc Verpleegkunde of heb jij een kaderopleiding gevolgd en heb je interesse in een kwalitatieve, palliatieve zorgverlening? Ben jij vlotte communicator met de nodige managementskills en verantwoordelijkheidszin? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken!


Waar?

Je werkt in een heel fijn regionaal ziekenhuis in de ruime omgeving van Antwerpen.


Wat moet je nu doen?

Nog niet volledig overtuigd? Neem dan nu contact op met ons. We spreken graag nog even alles goed door met jou tijdens een verkennend gesprek.


🔗info@2thact.be


bottom of page