top of page

Vacature IN DE SPOTLIGHT - Geriater Antwerpen

What’s in it for you?

Je komt terecht in een warm team van drie ervaren geriaters, die jou voldoende ruimte zullen geven om jezelf in te werken en ontplooien op de afdeling. Dit ziekenhuis biedt het volledig geriatrisch zorgprogramma aan, waardoor jij de patiënten van A tot Z kan behandelen. Deze dynamische werksfeer zorgt ervoor dat jij je snel thuis zal voelen. Bovendien bewaakt een gunstige wachtregeling mee jouw work-life-balance.


Wie?

Ben jij een arts-specialist in de geriatrie (in wording)? Heb jij interesse om de dienst mee te helpen uitbouwen? Lees dan zeker nog even verder!


Waar?

Jouw nieuwe werkplek situeert zich in een regionale setting in de regio Antwerpen. Je behandelt er voornamelijk Nederlandstalige patiënten, maar ook kennis van het Frans en/of Engels is een meerwaarde.


Inhoudelijk?

Je voert geriatrische raadplegingen uit en bent verantwoordelijk voor de afdeling geriatrie, met inbegrip van een geriatrisch dagziekenhuis. Je bent een voortrekker van zowel de interne als externe liaisonfunctie en verschaft orthogeriatrische zorg. Voor dit laatste werk je nauw samen met de collega’s van spoed en orthopedie. Deze vlotte samenwerking werd bovendien in een fast track gegoten, waardoor alle afspraken zeer duidelijk zijn. Als lid van het team neem jij uiteraard deel aan het goed georganiseerde wachtsysteem op de afdeling.


Wat moet je nu doen?

Vlinders in de buik bij het lezen van deze vacature? Wens jij graag meer te weten? Neem dan snel contact op met ons. We geven jou graag de verdere details en context mee.Is deze vacature toch nog niet helemaal wat je zoekt?

Laat het ons ook gerust weten! We hebben vast en zeker wel iets in ons aanbod die een 100% match is met jouw profiel/wensen/zoektocht.

Yorumlar


bottom of page