Vacature intensivist Antwerpen

Wie?

Ben je arts met een hart voor en een bijkomende bekwaming in de intensieve zorgen? Spreekt de combinatie van klinisch werk en onderzoek jou sterk aan? Heb je eventueel een PhD als extra troef te bieden? Ben je verder op zoek naar een vaste positie in een groot team? Hieronder vind je meer informatie die jou mogelijks kan bekoren.


Waar?

Je komt terecht in een vooruitstrevend en groot ziekenhuis in Antwerpen.


Inhoudelijk?

Je staat in eerste instantie in voor de dagelijkse patient centered zorgverlening van de patiënten op intensieve zorgen. Verder behoren ook onderzoeks- en opleidingstaken standaard tot je takenpakket. Uiteraard neem je ook deel aan het teamoverleg met je collega’s en de wachtregeling van de afdeling.


What’s in it for you?

Jouw toekomstige team bestaat uit 12 enthousiaste intensivisten die een geroutineerde eenheid vormen op de verschillende afdelingen intensieve zorg. In deze positie krijg je de kans je als arts-intensivist verder te ontplooien op basis van jouw expertise. Een groot team met bijgevolg haalbare wachtregeling, een high-end werkomgeving, de mogelijkheid tot research en de inhoudelijk sterk pathologische casussen vormen maar enkele van de vele meerwaarden aan deze job.


Wat moet je nu doen?

Spreekt deze uitdaging jou aan en wil je graag meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via deze link. We overlopen graag de volgende stappen ter begeleiding van jouw carrière(wending).