Vacature Lab Coördinator Antwerpen

Wie?

Ben je master in biomedische wetenschappen, biochemie of farmaceutische wetenschappen en heb je zin om mee te werken aan studies naar nieuwe geneesmiddelen en behandelingen? Heb je relevante ervaring bijvoorbeeld in een laboratoriumomgeving, opzet experimenten, academische setting? Ben je een teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden en goed in projectopvolging en administratie? Dan is deze vacature zeker de moeite waard!


Waar?

Je zal werken in een klinisch onderzoekscentrum in de regio rond Antwerpen, verbonden aan een grote speler in de Farma. Deze unit is gespecialiseerd in het uitvoeren van Fase 1-2 studies voor de verschillende departementen van dit bedrijf wereldwijd. Je rapporteert aan de Flex Lab Coördinator in het Nederlands en/of Engels. Zelf stuur je het labo aan en treed je op als liaison tussen de mensen in het labo en de Flex Lab Coördinator.


Inhoudelijk?

Jouw verantwoordelijkheden als Lab Coördinator:

  • Je draagt zorg voor de studievoorbereiding en zorgt voor input aan laboratorium-gerelateerde onderdelen van studieprotocollen;

  • Je bent verantwoordelijk voor de gedetailleerde voorbereiding van de uitvoering van de trials in jouw domein;

  • Je werkt actief mee aan procesoptimalisatie;

  • Je waakt over het onderhoud en de kalibratie van de apparatuur in het labo en ziet toe op een effectieve en efficiënte setup in het systeem in overeenstemming met externe en interne vereisten;

  • Je ondersteunt de Flex Lab Coördinator op wetenschappelijk vlak.

Een greep uit je takenpakket:

  • Uitvoering van labowerk m.b.t. de verwerking van farmacokinetische, farmacodynamische, klinisch-chemische en andere (biomarker)monsters, en van specifieke assays ter plaatse;

  • Opleiding van collega’s en coördinatie van hun taken;

  • Leidinggeven aan jouw team van een 30-tal medewerkers, inclusief de planning en verdeling van de werkzaamheden;

  • Voorbereiding en uitvoering van monstertransporten wereldwijd.

Kortom, ben jij een teamplayer met sterke communicatieve en organisatorische skills en goed in planning en opvolging van projecten en administratie? Ben jij oplossingsgericht, stressbestendig en innovatief? Werk jij graag samen en met mensen?

Dan is deze job op jouw lijf geschreven!


What’s in it for you?

Je zal samenwerken binnen een ambitieus team met ervaring. Tevens werk je voor een wereldspeler die altijd open staat voor doorgroei of verdere specialisatie. Bij deze boeiende job hoort tevens een aantrekkelijk loonpakket (in loondienst).


Wat moet je nu doen?

Ben je benieuwd na het lezen van deze vacature? Contacteer ons dan via deze link. Zo kunnen we samen ontdekken of jij de geknipte persoon bent voor deze positie én omgekeerd of deze functie overeenkomt met jouw wensen.