Vacature Medical software integrator Vlaams-Brabant

Wie?

2THACT zoekt een bachelor IT met duidelijke affiniteit voor de gezondheidszorg όf een ervaren zorgprofessional met doorgedreven IT skills. Bovendien ben je een teamplayer en vlotte communicator.


Waar?

Je werkt voor een groot internationaal bedrijf, maar met de voordelen van een klein en warme werkplek. Jouw nieuwe stekje wordt de vestiging in Vlaams-Brabant.


Inhoudelijk?

Je werkt in team aan diverse implementatie- en integratieprojecten in de gezondheidssector. Hierbij zorg je voor een vlotte berichtenuitwisseling tussen de diverse medische softwaresystemen. Ervaring binnen een ziekenhuissetting en voorkennis van HL7, Mirth/NextGen Connect is dan ook een must. Object-georiënteerd programmeren in Java/.NET, ETL/SQL behoort tevens tot jouw takenpakket.


What’s in it for you?

Je krijgt een boeiende en uitdagende job voorgeschoteld met een sausje van autonomie en groepsgevoel. Jouw collega’s staan steeds klaar om mee te denken en te helpen. Wil je graag werken binnen een unieke bedrijfscultuur gekenmerkt door uitzonderlijke zorg voor zijn medewerkers? Dan is deze plaats zeker iets voor jou! Het bewaken van een goede work-life-balance laat zich voelen in de flexibele werktijden en uitgebreid verlofpakket. Laat je finaal over de streep trekken door een gunstige verloning en bedrijfswagen om zich vlot te kunnen verplaatsen naar het kantoor en/of klanten.


Wat moet je nu doen?


Klaar om buiten jouw comfortzone te treden, maar je hebt toch je bedenkingen? Neem contact op met ons via de website www.2thact.be of via celine@2thact.be. Wij nemen graag de tijd om even van gedachten te wisselen bij een virtuele koffie – om in thema te blijven.


© 2017 by 2THACT