Vacature neurochirurg

Wie?

Bouwde je als neurochirurg of arts-specialist in opleiding tot neurochirurg reeds uitgebreide ervaring op binnen jouw vakgebied? Ben je op zoek naar een vaste en fulltime positie als allrounder? Dan is deze vacature zeker de moeite waard.


Waar?

Je zal werken in een perifeer ziekenhuis in West-Vlaanderen met hoofdzakelijk Nederlandstalige patiënten. De kleinschaligheid van de dienst en het ziekenhuis zorgt voor korte communicatielijnen en een familiale sfeer.


Inhoudelijk?

Jouw takenpakket bestaat uit het houden van preoperatieve raadplegingen, het uitvoeren van chirurgische ingrepen en de postoperatieve opvolging van patiënten. Zowel geplande wervelkolomingrepen van cervicaal tot lumbaal als traumachirurgie komen aan bod. Het uitbouwen van het specialisme van neuronavigatie is reeds in ontwikkeling.


What’s in it for you?

Je zal samenwerken met een ambitieuze collega-neurochirurg met veel ervaring. De operatiezaal is goed uitgerust met mogelijkheid tot investeringen in functie van subspecialisme. Aangezien de dienst steeds door twee neurochirurgen bemand en uitgebouwd werd, is er zeker voldoende instroom van patiënten aanwezig. In de omgeving van het ziekenhuis is het aangenaam en rustig wonen.


Wat moet je nu doen?

Ben je benieuwd na het lezen van deze vacature? Contacteer ons dan via deze link. Zo kunnen we samen ontdekken of jij de geknipte neurochirurg bent voor deze positie én omgekeerd of deze functie matcht met jouw wensen.
© 2017 by 2THACT