top of page

Vacature neuroloog in de Caraïben

Bijgewerkt op: 8 mei 2023

Wie?

Ben je neuroloog of studeer je binnenkort af binnen deze specialisatie? Ben je geprikkeld om een buitenlands avontuur onder de zon aan te gaan? Lees dan zeker en vast het vervolg van deze vacature.


Waar?

De open positie situeert zich in een universitair ziekenhuis op het Caraïbische eiland Martinique. Frans is hier de voertaal.


Inhoudelijk?

Je verzorgt in eerste instantie de behandeling en opvolging van gehospitaliseerde patiënten met subacute neurologische of neurovasculaire aandoeningen. In beperkte mate voer je ook ambulante consultaties uit. De afdeling neurologie staat vooral bekend om zijn expertise met betrekking tot epilepsie en slaapstoornissen.

Je werkt verder mee aan het project epilepsie met als doel het implementeren van een zorgpad. Ook doceren en opleiden van assistenten neurologie en andere stagiaires behoort tot je takenpakket. Bovendien werk je ook onderzoeksmatig mee aan diverse klinische studies. Tot slot help je ook bij de diagnose van patiënten met epileptologische en slaapproblemen in samenwerking met de observatiekliniek onder leiding van een ervaren specialist.


What’s in it for you?

Je gaat aan de slag in een academische setting op een zonnige bestemming. Daar krijg je de kans om je expertise te ontwikkelen omringd door ervaren specialisten. Er is bovendien voldoende ruimte voor multidisciplinair overleg.


Wat moet je nu doen?

Neem contact met ons op indien de bovenstaande omschrijving je aanspreekt. Samen zoeken we dan uit of deze job de perfecte match vormt met jouw profiel.

Comments


bottom of page