top of page

Vacature neuroloog Vlaams-Brabant

Wie?

Zoek je een eerste functie of nieuwe uitdaging als neuroloog? Beheers je de algemene neurologie in al haar facetten? Neem je graag inhoudelijke projecten op uitgaande van jouw interesses? Heb je naast het Nederlands eveneens een uitstekende kennis van het Frans? Lees dan maar gauw verder.


Waar?

Jouw nieuwe werkplaats is een algemeen en stedelijk ziekenhuis in de brede omgeving van Brussel. Raadplegingen kunnen eventueel verspreid over twee campussen gehouden worden. De meeste patiënten spreken er Frans, alhoewel ook een minderheid Nederlandstalig is.


Inhoudelijk?

Je bent verantwoordelijk voor ambulante raadplegingen en opvolging van gehospitaliseerde patiënten. Deze laatsten bevinden zich op de eigen dienst of op andere afdelingen. Acute pathologie zoals beroerte komt in deze setting minder aan bod. Verder neem je ook actief deel aan al dan niet teamoverschrijdende vergaderingen en het wachtsysteem.


What’s in it for you?

Je komt terecht in een gemotiveerd team van 4 neurologen met ondersteuning van onder andere verpleegkundig personeel en een arts-specialist in opleiding. Verder krijg je hier veel vrijheid om beleidsmatige of multidisciplinaire projecten uit te werken met eventueel begeleiding door de interne projectmanager. Ook de gunstige en bijna louter telefonische wachtregeling, de nauwe samenwerking met andere disciplines en de initiatieven binnen het ziekenhuisnetwerk zijn het vermelden waard.


Wat moet je nu doen?

Onderzoek je graag wat dieper deze vacature? Klik dan hier. Zo kunnen we samen uitpluizen of jij en deze positie een perfect match vormen of niet.Comments


bottom of page