top of page

Vacature Neuroloog

Bijgewerkt op: 6 nov. 2023

What’s in it for you?

Je werkt in een gedreven team, waar kwaliteitsvolle zorg voorop staat. Dit geldt immers voor het ganse ziekenhuis, die zeer vooruitstrevend ingesteld is. Jouw nieuwe team is in volle groei, waardoor de wachtregeling één op vier zal bedragen. Tijdens de wachten is er maximale ondersteuning van de spoedafdeling, waardoor je voor een bijna louter telefonische achterwacht instaat. Je krijgt de vrijheid om je eigen subspecialisatie of onderzoek verder uit te bouwen. Er wordt sterk ingezet op ‘haalbaar werk’, een goede work/life balans, en kansen voor ontwikkeling en opleiding. De sprong wagen is altijd een beetje spannend. Om dit op te vangen, voorziet het ziekenhuis een gewaarborgd inkomen vanaf jouw start.


Inhoudelijk?

Naast algemene neurologie krijg je de kans om naar eigen expertise een subspecialisatie volledig uit te bouwen. Je krijgt een zeer divers patiëntenbestand in een heel fijne woon-werkregio. Pathologie zoals geheugenstoornissen/dementie, psychogeriatrie, bewegingsstoornissen en polyneuropathie zal je hier vinden. Ook voor stroke zijn er een aantal bedden gevrijwaard op de afdeling. Zowel gehospitaliseerde patiënten als ambulante patiënten in de polikliniek kunnen bij jou terecht voor kwaliteitsvolle zorg. Voor het uitvoeren van de technische prestaties (EEG, SEP, EMG,…) word je als arts ten volle ondersteund door het geroutineerd verpleegkundig team.


Wie?

Ben jij een allround neuroloog, maar daarnaast geprikkeld door een bijkomend interessegebied?

Wil jij deel uitmaken van een team in volle groei? Heb je een gezonde portie ambitie en komt voor jou kwalitatieve zorg op de eerste plaats? Dan pas jij wellicht in het totaalplaatje van deze afdeling!


Waar?

Je komt terecht in een dynamisch team van een middelgroot, state-of-the-art ziekenhuis waar de dienst neurologie in volle groei is. Het ziekenhuis kent een zeer centrale ligging waardoor de bereikbaarheid vlot is. Ook een kindercrèche is aanwezig op de campus en vlot toegankelijk voor eigen personeel.


Wat moet ik nu doen?

Kriebelt het, maar twijfel je nog? Neem dan snel contact op met Celine, zij geeft met plezier meer details over deze vaste positie als neuroloog!

anne-sophie@2thact.be of 0472/78.55.46


Comments


bottom of page