Vacatures Oftalmoloog

Diverse regio's


Wie?

Momenteel hebben wij een aantal vacatures openstaan binnen het domein van Oftalmologie. Ben je pas afgestudeerd? Of heb je al jaren ervaring? We hebben op alle niveaus mogelijkheden.


Waar?

Gerichte vacatures hebben wij in West- en Oost-Vlaanderen. Is dit niet de regio die je zoekt? Geef ons een belletje. Wie weet hebben we nog wel een paar opties achter de hand.


Inhoudelijk?

In West- en Oost-Vlaanderen hebben we een gevarieerd aanbod. Wil je je vooral richten op consultaties in een team waar er verschillende oftalmologen hun specialisatie hebben?

Is jouw expertise domein cataract? Of is het net eerder medische retina waar je je in wil verdiepen? Misschien werk je wel liefst enkel vanuit een ziekenhuissetting? Of is de uitbouw van een privépraktijk ook een must? Graag luisteren we naar jouw verhaal en kijken we mee uit naar dé ideale jobmatch voor jou.


Wat moet je nu doen?

Denk er niet te veel over na en neem contact op met ons! Op basis van jouw verhaal en wensen kijken we samen of we je concreet verder kunnen helpen. Je kan er niets mee verliezen, enkel winnen.© 2017 by 2THACT