Vacature oftalmoloog Oost-Vlaanderen

Wie?

Ben je in het bezit van of behaal je binnenkort de titel van oftalmoloog? Wens je je eventueel te richten op een subspecialisme zoals medische retina of bepaalde voorsegmentchirurgie? Bouw je op deze manier graag mee aan de oftalmologische zorg van de dienst? Bekijk dan even de rest van deze vacature.


Waar?

Jouw werkplaats is een algemeen en charmant ziekenhuis in de provincie Oost-Vlaanderen. De overgrote meerderheid van de patiënten spreekt Nederlands.


Inhoudelijk?

Jouw deeltijdse activiteit in het ziekenhuis bestaat uit het houden van raadplegingen met de mogelijkheid tot het uitvoeren van diagnostische testing. Ook het behandelen van oogproblemen aan de hand van injecties of chirurgie behoort tot je takenpakket. Tot slot neem je deel aan de wachtregeling van de dienst.


What’s in it for you?

Je wordt de collega van twee oftalmologen met ruime kennis van voorsegmentchirurgie. In deze positie krijg je de kans tot chirurgische opleiding en oriëntatie op basis van jouw interessedomein. De grote wachtkring, de vele mogelijkheden tot uitbouw van de dienst en de samenwerkingsverbanden binnen het ziekenhuisnetwerk zijn eveneens belangrijke pluspunten van deze functie.


Wat moet je nu doen?

Ben je nieuwsgierig geworden op basis van bovenstaande informatie? Contacteer ons dan snel. Wij gaan met alle plezier met je in dialoog over deze opportuniteit.