Vacature oftalmoloog Oost-Vlaanderen

Wie?

Heb je de ambitie om je als oogarts deel- of voltijds te vestigen in ziekenhuisverband? Ligt bij voorkeur het vakgebied van de medische retina je volledig? Heb je zin om de dienst oftalmologie uit te breiden wat zowel patiëntenbestand als zorgaanbod betreft? Zoek dan niet langer.


Waar?

Je gaat aan de slag in een middelgroot ziekenhuis in Oost-Vlaanderen. Het algemeen ziekenhuis is ook vlot bereikbaar vanuit Nederland of West-Vlaanderen.


Inhoudelijk?

Jij consulteert in deze functie binnen jouw subspecialisme of interessedomein. Daarnaast sta je ook in voor het uitvoeren van minimaal invasieve of chirurgische ingrepen bij oftalmologische patiënten. De raadplegingen en operaties kunnen anders ingevuld worden naargelang jouw voorkeuren.


What’s in it for you?

Je werkt samen met een bekwame oftalmoloog met uitgebreide expertise in cataract. Opleiding on the job in medische retina of een bijkomende subdiscipline wordt mogelijk gemaakt door (het brede netwerk van) je collega. Het grote uitbouwpotentieel, de financiële organisatie en de vele ruimte tot initiatief zijn de kers op de taart.


Wat moet je nu doen?

Wekt deze vacature jouw interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan paraat om je meer te vertellen over deze opportuniteit en je hierin te adviseren.© 2017 by 2THACT