top of page

Vacature oftalmoloog West-Vlaanderen

Wie?

Is het tijd voor de volgende stap in jouw carrière als oftalmoloog? Ben je geïnteresseerd in de brede waaier van oftalmologie? Zoek je een werkplek voor het uitvoeren van je hoofdactiviteit in teamverband? Lees even verder als je antwoord op bovenstaande vragen positief is.


Waar?

Je zal werken in een algemeen ziekenhuis in de provincie West-Vlaanderen. De meerderheid van de patiënten spreekt Nederlands, maar toch kom je ook in mindere mate in contact met Franstaligen.


Inhoudelijk?

Jouw job bestaat enerzijds uit raadplegingen binnen de algemene oogheelkunde en anderzijds uit het uitvoeren van oogoperaties op basis van jouw expertise. Op de dagkliniek ga je ook langs bij de patiënten die een oftalmologische ingreep ondergingen. Verder verzeker je samen met je collega’s de wachtdienst.


What’s in it for you?

Je gaat aan de slag in een team van 2 ervaren oftalmologen. De dienst beschikt over de nodige infrastructuur voor diagnostiek en het uitvoeren van operaties. Ook het hoge potentieel aan pathologie door de sterk vergrijzende bevolking, de ambitieuze directie en de gunstige wachtregeling wegens samenwerking met perifere oogartsen in de streek maken deze functie heel aantrekkelijk.


Wat moet je nu doen?

Ben je getriggerd door deze vacature? Neem dan contact op. Wij gaan heel graag met jou vrijblijvend in gesprek om je inzicht te geven in deze positie.Comments


bottom of page