Vacature operationeel directeur patiëntenzorg

Wie?

Ben jij als verpleegkundige (Msc) met (een eerste) managementervaring klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Zit het leidinggeven in jouw bloed? Ben je een voortrekker op vlak van optimaliseren van processen, interne beleidsvoering en samenwerking? Zet je graag jouw schouders onder een ambitieus veranderingsproject? Dan ben je wellicht de persoon die wij zoeken!


Waar?

Je zal deze functie uitvoeren in een algemeen ziekenhuis in Vlaanderen.


Inhoudelijk?

Je navigeert jouw taken binnen de missie/visie van het ziekenhuisbeleidsplan, waarbij het realiseren van een kwalitatieve en veilige patiëntenzorg voorop staat. Als sterke communicator sta je dagelijks in nauw contact met de verantwoordelijken van de diverse ziekenhuisactiviteiten en de hoofdgeneesheer, met wie je een operationele tandem zal vormen. Je zorgt voor een optimale inzet, sturing, coaching en ontwikkeling van de medewerkers binnen het departement en waakt over het adequaat inzetten van middelen. Als inspirerend figuur vorm jij de lijm van het departement en zorg je voor continuïteit op de werkvloer.


What’s in it for you?

Een gevarieerde functie waarbij je jezelf als zorgprofessional verder kan ontplooien. Het grote uitbouwpotentieel en diverse veranderingsprojecten, waarbij jouw inbreng naar waarde zal geschat worden, draagt bij tot een hoge jobtevredenheid.


Wat moet je nu doen?

Is jouw interesse bij het lezen van bovenstaande vacature aangewakkerd? Neem dan nu contact op met ons! We overlopen graag de verdere details tijdens een persoonlijk gesprek.