top of page

Vacature Pediatrisch Verpleegkundige Nederland

Bijgewerkt op: 28 apr. 2020

Wie?

Ben je gespecialiseerd verpleegkundige in de pediatrie? Wil je graag aan de slag in Nederland? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!


Waar?

Je werkt in een universitair ziekenhuis centraal in Nederland. Dit kinderziekenhuis richt zich uitsluitend op de zorg voor kinderen van 0 tot 18 jaar.


Inhoudelijk?

In het universitair centrum lever je specialistische zorg aan kinderen, zoals canulezorg en peritonaal dialyse. Je bent verantwoordelijk voor het totale zorgproces in samenwerking met het interprofessionele team en de ouders. Verder werk je mee aan de het ontwikkelen van kwalitatieve richtlijnen in verband met onder andere medicatieveiligheid en kindermishandeling. Tot slot ondersteun je eveneens studenten of startende collega’s in hun leerproces.


What’s in it for you?

Je komt terecht in een toegewijd medisch team en bent nauw betrokken bij het totale zorgproces. Je krijgt de kans om veel bij te leren en wordt steeds uitgedaagd omwille van de complexe zorgbehoefte van de kinderen. Je start onmiddellijk met een contract van onbepaalde duur. Aan jou de keuze om voltijds of deeltijds aan de slag te gaan.


Wat moet je nu doen?

Ben je nieuwsgierig of dit jouw ideale match is? Neem dan contact op met ons! Met plezier beantwoorden wij jouw vragen en adviseren we je in je verdere loopbaanmogelijkheden.

bottom of page