Vacature pneumoloog Antwerpen

Wie?

Heb je als pneumoloog zin in een unieke jobinvulling? Spreekt het domein van niet-invasieve thuisbeademing of een andere gespecialiseerde longpathologie je aan? Reiken jouw interesses verder dan de klinische taken als longarts? Jackpot!


Waar?

Je komt terecht in een innovatief en groot ziekenhuis in de ruime regio rond Antwerpen. Deze site is ook vlot bereikbaar vanuit Nederland.


Inhoudelijk?

Jouw klinische activiteit varieert tussen ambulante raadplegingen en opvolging van gehospitaliseerde patiënten op de eigen of andere afdelingen. Naargelang jouw skills kan de focus gelegd worden op gespecialiseerde projecten en casussen op het gebied van thuisbeademing, tuberculose, longrevalidatie, infectieziekten, slaapgeneeskunde,… Ook technische onderzoeken zoals gecompliceerde endoscopieën en deelname aan de wachtregeling maken deel uit van je job. Daarnaast vul je je takenpakket aan met opleiding van assistenten, onderwijs aan studenten, wetenschappelijk onderzoek of zaalsupervisie op basis van jouw interesses en sterktes.


What’s in it for you?

Je komt terecht in een groot team van pneumologen, pneumo-oncologen, pneumo-somnologen, een fysioloog, paramedici en verpleegkundigen. Deze dienst staat gekend om een sterke expertise inhouse en bijgevolg vele opleidingsmogelijkheden. Behalve de gespecialiseerde en gevarieerde jobinhoud kunnen ook de grote wachtkring, het uitbouwpotentieel en het gunstig statuut overtuigen.


Wat moet je nu doen?

Voel jij je aangesproken door deze omschrijving? Zoek dan contact met ons. Wij bewandelen met alle plezier samen met jou de piste van deze eventuele jobverandering.