top of page

Vacature Pneumoloog in de Caraïben

Bijgewerkt op: 28 apr. 2020

Wie?

Ben je arts-specialist in de pneumologie of behaal je binnenkort deze erkenning? Denk je eraan om België in te ruilen voor een zonnigere bestemming? Dan is deze vacature zeker en vast de moeite waard.


Waar?

De open positie situeert zich in een universitair ziekenhuis op het Caraïbische eiland Martinique. Frans is hier de voertaal.


Inhoudelijk?

Op de dienst pneumologie behandel je patiënten met onder andere astma, infectieuze longziekten en COPD. Behalve poliklinische raadplegingen ben je verantwoordelijk voor een 6-tal gehospitaliseerde patiënten. Verder krijg je in dit ziekenhuis de kans om mee te werken aan de uitvoering van allerhande projecten zoals het oprichten van een afdeling voor allergologie. Bovendien kan je er op basis van je eigen interesses en expertise projecten uitwerken binnen het domein van bijvoorbeeld slaap of revalidatie.


What’s in it for you?

Je komt terecht in een team van collega-pneumologen en assistenten in opleiding in een academische setting. Voor je werkzaamheden kan je gebruik maken van het vele technische instrumentarium, waaronder een CIDELEC-polygraaf. Bovendien krijg je de kans je verder te bekwamen in bijvoorbeeld scopieën binnen een multidisciplinaire samenwerking.


Wat moet je nu doen?

Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen indien je geprikkeld bent door deze vacature. Op basis van jouw verhaal achterhalen we samen of deze functie wel eens jouw droomjob zou kunnen zijn.

Comments


bottom of page